Foto:

Laura Tapiolas

"Encapsulem, de vermell, un tros de la realitat"

General / La Reserva

Una passejada pel pis de Laura Tapiolas

Agafem embranzida i ens plantem al tercer capítol d’aquesta segona temporada de ‘La Reserva’ del Temps de les Arts per descobrir ‘El Temporitzador’, un nou pòdcast d”El Temps’ conduït per Laura Tapiolas.

Sempre hi ha una primera vegada per a tot, a La Reserva del Temps de les Arts hem tingut moltes primeres vegades, però avui hi tornem: per primera vegada enregistrem un capítol en una sala d’estar d’un pis particular. Laura Tapiolas, periodista i conductora del pòdcast El Temporitzador, d’El Temps, ens convida a entrar a casa seva i conversar sobre la joventut, l’habitatge, el veganisme, els inicis laborals al sector i el seu nou pòdcast.

El Temporitzador, el nou vídeo pòdcast setmanal de la revista El Temps, és una càpsula d’actualitat condensada que pots gaudir en l’estona que tardes a fer-te una dutxa, bullir uns macarrons o rentar els plats. El primer capítol centrava l’atenció en el caos a l’escola valenciana i el segon sobre abstèmia voluntària —no confondre amb l’abstinència voluntària— amb Mariona Batalla, cantant del grup Flora i directora del programa Les gates d’iCat, i Ricard Soler, raper català conegut com a Nu Drama.

Damià Amorós Albareda
Historiador de l'art i museòleg, format a la Universitat de Barcelona i Universitat de Girona a més de la Real Acadèmia de Bellas Artes de San Fernado. Membre de la junta de l'Associació de Museòlegs de Catalunya i delegat territorial de l'AMC a la demarcació de Tarragona. He escrit a l'Ara, Diari de Tarragona, Nova Conca i la Segarrra, a més faig coses a l’Espluga FM Radio.

Aquest lloc web utilitza galetes («cookies») per diferenciar-vos d'altres usuaris i activar diverses funcions d'acord amb la informació i els serveis que El Temps de les Arts us vol oferir, però heu de donar el vostre consentiment per acceptar-les. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close