Foto:

Yael Brusca

«Amb humor ho podem dir tot!»

General / La Reserva

Una passejada per Sant Pol de Mar amb Yael Brusca

Yael Brusca és de Sant Pol de Mar i sempre ha tingut la inquietud d’explicar els seus pensaments i les seves desgràcies en clau d’humor. En acabar la carrera de química, es va posar a fer alguns cursos de ràdio, i no va ser fins a l’estiu del 2021 que va decidir fer un curs de monòlegs per compartir els seus neguits sobre l’escenari. Parla majoritàriament d’ella i de la seva família, amb un to tirant a humor negre, i aconsegueix que al públic li sorgeixi un riure entre incòmode i distès.

Aquest és el text que apareix a la web, encara activa, del torneig televisat de monòlegs ràpids “3 minuts” de Televisió de Catalunya. On la invitada a aquest capítol de La Reserva, Yael Brusca, arribà a la final, esdevenint com els millors, la guanyadora moral. 

Des de la plaça de la Vila de Sant Pol del Mar, al costat de la via del tren i de la platja, conversem amb la còmica, química i col·laboradora del Zona Franca de TV3 i del Matina Codina de RAC 105. Xerrant, garlant i parlant de les claus de l’humor, com s’aprèn i com fer-ho sobre la vida i la mort. 

Ah! Amb els trens de fons i un record cap a Xavi Noriguis!

Damià Amorós Albareda
Historiador de l'art i museòleg, format a la Universitat de Barcelona i Universitat de Girona a més de la Real Acadèmia de Bellas Artes de San Fernado. Membre de la junta de l'Associació de Museòlegs de Catalunya i delegat territorial de l'AMC a la demarcació de Tarragona. He escrit a l'Ara, Diari de Tarragona, Nova Conca i la Segarrra, a més faig coses a l’Espluga FM Radio.

Aquest lloc web utilitza galetes («cookies») per diferenciar-vos d'altres usuaris i activar diverses funcions d'acord amb la informació i els serveis que El Temps de les Arts us vol oferir, però heu de donar el vostre consentiment per acceptar-les. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close