LA TRIA: L’incert futur de l’òpera en viu en mans d’un botxí digital
Ferran Vila és un dels nostres crítics d’òpera i ja conegut pels oients de la tria setmanal. En els seus articles sovint ens alerta d’assumptes … Més
Ferran Vila és un dels nostres crítics d’òpera i ja conegut pels oients de la tria setmanal. En els seus articles sovint ens alerta d’assumptes … Més
Aquesta setmana hem tingut una extraordinària allau de visites a un article del nostre benvolgut cronista terrorista en Bernat Dedéu, on es comentaven les declaracions … Més
A la Tria setmanal d’El Temps de les Arts tenim com a protagonista la poesia. En aquest pòdcast podreu escoltar els poemes d’Anna Gual, Lluís … Més
Avui de la mà de Jorge Garcia, us portem un intens resum de l’evolució de la música de jazz amb inspiració valenciana, és a dir, … Més
Per a nosaltres, habitants del segle XXI és un brodat ple de criatures mitològiques, de fenòmens naturals amb forma humana, una narració un xic pirada, … Més
No està clar que Plató tingui en la nostra societat, la rellevància que se li reconeix en els camps de la filosofia i la política. … Més
Avui us volem parlar de teatre creat al país, amb temes actuals, i en clau dramàtica, és a dir de teatre de risc i de … Més
De la mà de la Pilar Parcerisas, removem el tema del franquisme i les seves seqüeles. El franquisme com la ferida mal curada, tractada a … Més
Avui ens visita el senyor dels trons. No es tracta de cap divinitat clàssica ni pagana. No va per la vida amb un martell per … Més
Louis Dagues és Graduat en Història, Civilització catalana i Cooperació europea a la Universitat de Perpinyà i col·laborador habitual de la nostra web. Fa poc … Més
Avui a La Tria setmanal portem un article de la Pilar Parcerisas que comenta una exposició de dibuixos del pintor Luis Marsans i que es … Més
Per primera vegada a La Tria destaquem un article d’en Jaume Radigales (Un Verdi amb trempera), publicat el passat 28 d’octubre, sobre l’opera de Giuseppe … Més
Aquest lloc web utilitza galetes («cookies») per diferenciar-vos d'altres usuaris i activar diverses funcions d'acord amb la informació i els serveis que El Temps de les Arts us vol oferir, però heu de donar el vostre consentiment per acceptar-les. Més informació
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.